Следва

Какво ново в мъжките прически за есента

Синьо по очите

Един от най-масовите хитове тази есен след червените устни, разбира се, е плътно синият клепач. Въпреки...

Beauty News преди 14 години

Един от най-масовите хитове тази есен след червените устни, разбира се, е плътно синият клепач. Въпреки ожесточеното търсене на сините сенки по магазините обаче, този цвят не е от онези, които са способни да се съчетават с всичко, а и освен с дрехите, трябва да го съобразиш с цвета на кожата и очите ти.

По традиция синьото по клепачите отива повече на сините очи, на такива със сивкав оттенък, както и на много тъмнокафяви и черни. Жените със зелени очи могат да използват синьото, за да освежи плътния черен молив, но в по-сивкавите му нюанси.

Трябва ти добра основа преди всичко. Чисто лице, изравнено с един тон по-светли коректор и фон дьо тен, ефектът трябва да е на избелена кожа, без светлосенки или руж по скулите. Спиралата задължително е черна, а устните са почти изравнени с тена на лицето.

Специално за тази есен имаш матиращо синьо и такова с металически отблясъци. Все пак са на мода 80-те! Цветът, освен че е супер изненадващ и насочва погледите право в очите ти, със синьото можеш да си играеш от сутрин до вечер. На елегантен костюм или на секси черна рокля - нямаш никакви задръжки.



Добри нюанси имат Dior, Revlon, Radian, Bourjois, Manhattan, Max Factor и не само. Потърси в най-близкия магазин за козметика.

More Beauty News