Следва

Какво странно, но мило, прозвище даде принц Чарлз на Меган

Само след няколко часа: Ева показа бебето

Hello World!

Celebrities преди 5 години

Ева Лонгория и любимият й Хосе Антонио Бастон се радват на първородния си син и позволиха на всички да надникнат в изключително интимния семеен момент.

Бебето, което носи името Сантяго Енрике Бастон, е проплакало на 19-ти юни в популярната сред звездите клиника Ceders-Sinai в Лос Анджелис.

Малкият тежи 3.1 кг и първите му снимки са вече факт. Оказва се, че щастливата мама Ева е предоставила ексклузивни права на американското издание HOLA!, които са заснели раждането на първородния й син.

"Благодарни сме за тази прекрасна благословия", цитира списанието думите на емоционалната Лонгория.

Кадрите на мама и бебе са изключително емоционални и вече нямаме търпение да видим другата част от тях!


Припомняме, че Ева Лонгория каза заветното "Да" на богаташа Хосе Антонио Бастон през май 2016-та година, а в края на миналата година стана ясно, че тя ще го дари с дете.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 21 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 18 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.