Следва

Ако дърво падне в гората и наоколо няма никого, дали ще произведе звук?

Рут, Белослава и Деси Андонова подготвят голям концерт на открито

Лятната приказка на трите изпълнителки е на 29 юни в Маймунарника

Music преди 5 години

И тази година очарователните Рут и Белослава ще излязат на една сцена, за традиционния съвместен летен концерт на открито. За първи път в тройния формат ще се включи и певицата Деси Андонова, позната от участието си като вокалист в групите Future Shock и Sentimental Swingers. Новината за концерта развълнува над 4500 фенове, които проявиха интерес към събитието, като потвърдиха присъствие в социалните мрежи.

На 29 юни Рут, Белослава и DESY ще представят поотделно най-доброто от своята музика заедно с лайв групите си. Последната година беше изключително динамична в творчески план за всяка от трите изпълнителки. Няколко седмици след голямото си европейско турне, продължило един месец, Рут сподели новината, че заедно с Белослава работят по нов дует. Първото им съвместно парче "I care" спечели симпатията не феновете и музикалните журналисти през 2012 г., когато взе наградата за „Най-добът БГ дует” в годишните музикални награди на БГ Радио. Деси Андонова в момента работи по свой самостоятелен албум, а във вечерта на концерта феновете ще могат да чуят за първи път на живо един от най-новите и сингъли.

В началото на вечерта, на сцената ще излезе младата певица Нели Афзали, която получи възможността да открие концерта непосредствено преди Рут, Белослава и DESY. Тройният музикален формат се превърна в красива лятна традиция още през 2016 г., с участието на Миленита. В предишното издание повече от 2500 зрители потънаха в музикалната приказка под откритото небе в Маймунарника.

Вратите на клуба ще бъдат отворени в 19:30 ч. на 29 юни, а предварителната продажа на билети е все още активна в мрежата на Eventim.

More Music