Double Trouble: Jungle Shadow

Double Trouble: Jungle Shadow

Говорейки за джунгла веднага ни се иска да сме там...

Африка измамва с красотата и неконвенционалната за нас природа. Папрати и савани, леопарди и питони, диви зверове и чудеса. Колкото и да звучат страшно и страхопчитателно, те са неизчерпателно вдъхновение в модата.

Тръгвайки към джунглата със задължителния фотоапарат, избираме сафари стайлинг, сходен на онези от филмите, но стилизиран по модерен начин. Освен копринено цветно шалче на врата още един елемент открадва вниманието. Фешън, стилно, стрийт и с много характер. Точно този аксесоар днес е поставен на двубой. Козирката е новата сафари шапка.

Първата козиркакоято ни пада в ръцете е FENTY X PUMA. Творението от колаборацията на Рири и Puma, изградено от полиестерна материя, набляга върху модерното тълкуване на спортното облекло. Периферията е направена от перфорирана тъкан с надпис на самата марка. Първият противник на днешния двубой става наш за 140 лв.

Африка е далече, парите не ги намираме на улицата, а и търсим нещо подобно и по-симпатично като число изразено във валута. H&M предлага еднороден моден елемент, но интерпретиран по различен начин. Козирката на шведската модна верига е изработена от платнена горна част и плетена сламена периферия, добавящи леко бохемско и романтично усещане. За да тръгнем с нея отделяме само 19,99 лв.

Пускаме на max едноимената песен, избираме фаворита и тръгваме на сафари в Африка.

А вие, избрахте ли си вашия аксесоар за незабравима разходка в джунглата? Споделете в анкетата долу>>>

Анкета

Коя козирка избирате?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.