Следва

Spring 2019 Menswear: Valentino

Всички носят: The Leopard Dress

Roar...

All fashion преди 5 години

Не един път подхванахме темата за принтове от началото на годината насам, главният фокус - флоралните, животинските и романтичните polka dots. Припомняме някои от материалите тук, тук и тук.

Днешният ни поглед е насочен към животинските принтове и по-конкретно, обръщаме внимание на така наречената леопардова щампа, която се подава от повечето ревюта и витрини. Плуваме в изобилие от щамповани обувки, тишърти и палта, но има един определен артикул, който ни е грабнал вниманието - роклята.

Сама по себе си тя е и акцент, и аксесоар. Обещава напълно завършена цялостна визия, която няма нужда от нищо друго. Изключително гъвкава откъм стилови съчетания и подходяща за различни поводи - от ежедневните аутфити до вечерни събития. Харесват ни във всички дължини - mini, midi, maxi, а сред фаворитните ни съчетания са с basic бяла тениска. 

Леопардовата рокля в цялата си прелест в кадрите долу >>>

More All fashion

„Оригиналът“ на тесните дънки, Кейт Мос

All fashion преди 41 минути

От известно време плахо споменаваме, че тесните дънки май се завръщат, но така ли е наистина? Ако гледаме внимателно какво носят Бела Хадид и Жизел Бюндхен, както и какво показаха на подиума Miu Miu, по-скоро трендът е факт. В което ни убеждава и съвсем скорошната поява на Кейт Мос.