Следва

Бум на 90-те: The scrunchie is back!

Spring 2019 Menswear: Valentino

Висшата мода изведена на улицата…

Runway преди 5 години

…е началната точка, вдъхновила дизайнера, създавайки новата колекция на Valentino. Влюбен в майсторството и уникалността на висшата мода, Пичоли разхожда естетиката на същата, из улиците на съвременния живот.

Бягайки от конвенционалното, и за него, скучно мъжко облекло, създателя взима данни от архивите на модната марка, интерпретирайки ги по различен начин. Сформирайки колекцията като смесица на класическо и спортно, обхващаща панталони, дънки, блузи, ризи и якета, завършва цялото с фешън аксесоари.

Аксесоарното допълнение предимно определено като спортни раници, маратонки и рибарски шапки, са задължителен моден елемент на голямата част аутфити. Особено внимание се обръща на новия супер спортен модел маратонки с контраст от акцент от пера в задната част.

Цветово колекцията никак не се описва в изчистени и моногамни тонове. Дизайнерското решение за пролетта на 2019-та е ориентирано към щампираните тъкани с монограми върху маскирна основа, абстрактни шарки и свободни рисунки.

Стрийт-висшата мода на Valentino, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 седмица

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.