Следва

Watermelon cake

Кание критикува стила на Кими

Oh well...

Celebrities преди 5 години

След като в началото на месеца Кими спечели награда за инфлуенсър, припомняме тук, тя реши да сподели, че зад завидния й стил седи не кой да е, а самият Кание.

В началото на седмицата г-жа Уест споделя в интервю следното:

"Винаги съм си мислела, че имам страхотен вкус докато не се запознах с Канйе. Той в прав текст ми каза, че имам най-ужасния стил, който е виждал. За моя изненада това беше полезен момент и той ми помогна да разчистя дрешника си. Имах 250 чифта обувки, от които останаха само два."

Тя още споделя, че е имало дизайнери, за които не е чувала, сред които имена като Givenchy и Lanvin...

"Той имаше и много книги за модата, включително и на Карин Ройтфелд. Каза ми, че някой ден тя лично ще ме облича, а аз по онова време не знаех дори коя е. Днес ми е сред най-добрите приятелки. Много исках той да ме научи на всичко и не бях обидена от думите му" - разказва още К.

Уроците по стил продължават и до днес:

"Наскоро получих цял мейл от него, в които ми казва, че е време да спра да нося големи очила и че на мода са tiny моделите. Беше ми изпратил и милиони видове малки очила."

Явно двамата все пак вадят най-доброто един от друг, а припомняйки си снимки на Кими отпреди години, то напълно подкрепяме Кание за действията му...

More Celebrities