Следва

Spring 2019 Menswear: Off-White

Бум на 90-те: The scrunchie is back!

90's baby...

All fashion преди 5 години

Новината, че стилът на 90-те ни залива от абсолютно всеки ъгъл, надали е изненада за някого - магазините, Instagram, блогърите all over the world. На тренда се уповават и някои от любимите ни модели като Кендал Дженър, Бела и Джиджи Хадид.

И докато вече сме напълно свикнали с oversized деним якета и огромните халки, още една мания от онези години леко си прокарва път сред тенденциите. Визираме масивния ластик за коса, колкото по-голям, толкова по-добре, а ако може и да е с принт - най-добре.

Забелязваме го на няколко места, а сред първите звезди, които се възползват е Селена Гомез, която го носи в комбо със златни халки и небрежна ретро рокля, както се вижда на снимката.

Ние, да си признаем честно, с огромна носталгия си спомняме за него и нямаме търпение да завземе тенденциите с пълна сила.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.