Следва

Spring 2019 Menswear: Louis Vuitton

Spring 2019 Menswear: Raf Simons

Кутюр в нощен клуб...

Runway преди 5 години

Дизайнерът озаглавил модната линия на себе си, твърде ядосан от случващото се в модата, създава колекция, смятайки я за онова правилно като естетика. Критикувайки творенията си допринесли за онова което е актуално сега, слага край на прекалено стрийт спортно поведение и предлага т.н. кутюр за ежедневието.

Раф набляга на базисна модна динамичност, подчинена на основните форми и силуети, разгледани по съвременен начин. Колекцията обхваща бейсик панталони, блузи, пуловери, ризи и палта, изградени от сатенирани тъкани, брокат и мрежи, леко навлиза и в естетиката на деконструкцията.

Аксесоарно, визиите са допълнени от ярки като цвят шалчета и груби по форма обувки. Неконвенционално в поглед на функцията, дизайнерът променя тениската от дреха в моден елемент – аксесоар.

Цветово, колекцията е разположена в тъмна черна гама, допълнена от базисно бяло, кафяво и синьо. Кутюрната кулминация идва с използването на акцентиращите със своята яркост розови, жълти, зелени и оранжеви нюанси.

Клуб младежите на Raf Simons, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.