Следва

Петъчен БЛИЦ: Николай Вангелов

Време за глезотии: Give yourself THE BEST!

Perfection

Health преди 5 години

Като една типична модна Редакция, съставена само от жени, всяка посвоему суетна, държим да сме винаги наясно с най-новите тенденции. Тъй като перфектната визия не е съставена само от дрехи и мода, ние следим иновациите във всеки един аспект. Стараем се, а и доста добре ни се получава, да разпределяме вниманието равномерно от модния подиум, през тенденциите при грим и прическа до новостите в грижата за кожата и здравето. Днес, вдъхновени от събитие, на което присъствахме миналата седмица, обръщаме внимание на грижата за тялото – най-мощният, но и най-сложният инструмент, който притежаваме. Впечатлени от технологията, а и не само, споделяме опита и очарованието си с вас... Представяме ви LPG Endermologie: Fight For Natural Beauty.


Еndermologie ®

Единствената 100% натурална, неинвазивна, неагресивна механична стимулация, която по естествен начин реактивира метаболизма на клетките, като същевременно работи върху
освобождаването от мазнините и отпуснатата кожа, с респект към тялото.

Alliance, нова патентована технология от LPG ®

За първи път, три технологии са комбинирани за постигане на несравним резултат върху фигурата с едновременно отслабващо, стягащо, антицелулитно и подмладяващо действие.Синергия от патентовани технологии – моторизирани ролка и клапа за синхронизирано последователно засмукване – за нова, автоматизирана мобилизация на тъканите. Целенасочено елиминиране на локализираните мазнини. Естествено производство на колаген, еластин и хиалуронова киселина. Кожата е по-стегната, а целулитът е изгладен.

Нова LPG ® патентована технология с нов сензор за идентификация на кожата от Alliance

Благодарение на новия идентификационен сензор на Alliance, качеството на тъканите вече не ограничава силата и ефективността на процедурата! Стимулацията и интензивността й се адаптират прецизно към всеки индивидуален тип кожа. 

Корем или бричове, целулит или стягане...Тази дилема вече не
съществува. Процедурите endermologie cа всеобхватни, приятни, персонализирани
и адаптирани спрямо типа кожа и проблемните зони.  

Продължителността на процедурата е от 10 до 40 минути. *След 3 сесии: 71% от жените потвърждават, че кожата им е по-стегната. След 12 сесии: измерено намаляване на талията до 5.2 см След 3 сесии: 67% от жените са с изгладена портокалова кожа.


Тази 360° грижа с индивидуални настройки дава резултати още след третата сесия!

 

 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.