Следва

Иван Асен 22 & Bioderma = Flower Power

Дизайн за вдъхновение: Water snake

Мечтите за дълга и екзотична лятна почивка ни пращат право на Малдивите...

 

All About Life преди 5 години

Териториално си избираме най-малката азиатска държава, сместена в люлката на Индийския океан. Атрактивно като локация, а още повече и с луксозните комплекси, Малдиви е мястото където ще проведем лятото, вдъхновявайки се от дизайна на избрания резорт.

Говорим за Soneva Jani, водните къщички разпределени по пътечка с змиевидна форма. Комлексът е множество от 24 водни вили и една на острова. Пътечката с форма на змия, обединява и открито кино както и допълнителни забавни материали.

Всяка една от вилите се основава на принципа на естествени материи, както в екстериора, така и във вътрешния арейнджмънт. Къщичките във водата са изградени от дървена облицовка и стъкло, а особено внимание изисква покрива в спалните. Покривното решение е мултифункционално с възможност за отваряне и сензори за затваряне при дъжд. Вилите имат собствени плуващи балкони за релакс, басейни и лаундж корнери.

Вътрешността отново е ориентирана към естествените материи, предимно дърво, както за пода, така и за подовата настилка. Интериорът е решен в неутрални бели, сиви и светли дървени тонове.

През нощта помещенията са силно осветлени, създаващи ефект на плуващи свещи в безкрайността на Индийския океан.

Умствено заживяваме на Малдиви, в галерията горе>>>

More All About Life