Следва

Петъчна доза секс: Майкъл Кетърър

Фенка предложи брак на Pavell

Над 15 000 души слушаха най-новите български хитове във Велико Търново на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

Celebrities преди 5 години

Кой е най-емоционалният момент на изпълнителите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, свързан с техните почитатели? Това споделиха зад кулисите на любимото музикално турне Криско, Pavell & Venci Venc', СкандаУ, Михаела Маринова, DARA, Балет NOVA, DJ Doncho, Ballan, Михаела Филева и TITA на концерта във Велико Търново.

Най-смелото предложение от фенка получил Pavell – за брак. Момичето дори паднало на колене, но се наложило Pavell джентълменски да отклони въпроса на младата почитателка. Venci Venc’ определи радостните викове на публиката при появата на дуото като най-емоционален момент с феновете. Междувременно Тото се включва с молба да се появи привърженик, който да изяви желание за снимка, посветена на момента, споделен с него, а не на роднина или приятел. Дуетната му половинка Лъчо също сподели шеговито, че му се наложило вместо да даде автограф на фен да отговори на въпроса дали е Криско.

DARA, чийто нов сингъл „Все на мен” събра 300 000 гледания само за едно денонощие, разказа за най-впечатляващия жест, правен от неин почитател – фенка татуирала инстаграм името на изпълнителката ( darnadude ) на ръката си.

Изповедите на звездите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour продължиха с признанието на Ballan, че е подписвал чантата на много по-възрастна от него дама. TITA сподели, че винаги се радва да получи от любимите си желирани бонбони от своите почитатели.
На преден план, пред сцената на турнето във Велико Търново, над 15 000 души споделиха незабравимата емоция от това да чуят своите любими изпълнители на живо. СкандаУ представиха новата си песен „Хайвер", която публиката вече знаеше наизуст.
Следващите дати на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour са: 8 юли – Русе, Варна – 11 юли, Бургас – 14 юли.

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 16 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.