Следва

Spring 2019 Menswear: Fendi

Spring 2019 Menswear: Yohji Yamamoto

Modern ukiyo-e…

Runway преди 5 години

…е описанието свързващо се с концепцията на която се базира новата мъжка пролетна колекция на Yamamoto. Както винаги, дизайнерът набляга на стандартните, традиционни японски кройки, добавяйки доза секси поведение.

Започвайки със задължителната японска жилетка, колекцията обхваща сака, панталони, ризи, палта, нестандартни блузи, елеци и поли. Използвайки естествени тъкани от рода на лен, памук, коприна, кожа, творенията, изпълнени до голяма степен на технологична перфектност, представляват смесица на чисти форми, плисета и срязвания.

Усещането за изтока е постигнато с използването на известната за тях стилистика на boro техника. Изделията в наведената текхника аксесоарно са подкрепени от спортни маратонки, изчистени обувки, класически мокасини и шапки.

Цветово, както винаги в колекциите на Yamamoto, творецът залага дизайните си в гамата на дълбоките черни тонове. Цялото е завършено с бели панели и нюанси на розово, червено, синьо и виолетово. Особен акцент са щампите изобразяващи азиатски мотиви, абстрактни растери и животински принтове.

Модерното, секси, японско поведение от тренди аспект, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 3 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.