Spring 2019 Menswear: Yohji Yamamoto

…е описанието свързващо се с концепцията на която се базира новата мъжка пролетна колекция на Yamamoto. Както винаги, дизайнерът набляга на стандартните, традиционни японски кройки, добавяйки доза секси поведение.

Започвайки със задължителната японска жилетка, колекцията обхваща сака, панталони, ризи, палта, нестандартни блузи, елеци и поли. Използвайки естествени тъкани от рода на лен, памук, коприна, кожа, творенията, изпълнени до голяма степен на технологична перфектност, представляват смесица на чисти форми, плисета и срязвания.

Усещането за изтока е постигнато с използването на известната за тях стилистика на boro техника. Изделията в наведената текхника аксесоарно са подкрепени от спортни маратонки, изчистени обувки, класически мокасини и шапки.

Цветово, както винаги в колекциите на Yamamoto, творецът залага дизайните си в гамата на дълбоките черни тонове. Цялото е завършено с бели панели и нюанси на розово, червено, синьо и виолетово. Особен акцент са щампите изобразяващи азиатски мотиви, абстрактни растери и животински принтове.

Модерното, секси, японско поведение от тренди аспект, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia