Следва

Dolly Bag

Spring 2019 Menswear: Fendi

Визията на модната марка получава нов образ…

Runway преди 5 години

…с помощта на съвместния дизайнер за сезона пролет 2019, Nico Vascellari. Управляващите Fendi, в дизайнерски аспект, и този сезон остават верни на функционалността и семплата форма.

Базирайки се на разнообразие от спортно-класически модни елементи, включително ризи, панталони, шорти, якета, пуловери и тениски, аутфитите са допълнени от перфектни мокасини, кецове, чехли и сандали. Допълнението към стайлингите идва с добавянето на изпипани мини чантички, кросбоди изделия, раници, сакове, слънчеви очила и рибарски шапки.

Преформулирайки монограмите на марката, Fendi в Fiend и Roma в Amor като щампа, творците използват и множество различни по характер принтировки на класическото двойно F лого, шахматни и карирани разцветки.

Цялото като цветова гама определя черното за начален образ, преминаващо в гамата на кафявите, охра и бели тонове. Завършекът е постигнат със смесването на червено, жълто и зелено като акцент на отделните силуети.

Урбан момчета на Fendi, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.