Седмичен ХОРОСКОП - 25.06 - 01.07

Astro преди 5 години

Венера се намира в знака на Лъва, образувайки аспекта на квадрата с Юпитер в Скорпион (25 юни – 4 юли). Аспектът на квадрата се характеризира с някакъв вид криза, предизвикателства и прескачане на определени ограничения, било то съзнателни, или несъзнателни. Любовта към личните ни хобита сега се засилва. Много от нас ще се почувстват така, сякаш не са на мястото си и не вършат онова, което най-много обичат. Това ще доведе до преосмисляне на плановете и ценностите ни. Често, навлизайки в определен режим, график и ежедневие, в съзнанието ни тези ангажименти стоят като задължителни и неотменими. Истината е, че това не е така: винаги можете да промените посоката си, да размислите, да се откажете, да започнете отначало или да осъзнаете, че това не е достатъчно добро за вас. Личното ви удовлетворение е най-важно.
Сега ще търсите красотата във всяка малка подробност около вас. Не оставяйте на малките пречки да развалят удоволствието ви от живота. Паричните проблеми, ограниченото време, дребните проблеми – всичко това не бива да затваря очите ви за значимото.

Във вторник, 26 юни, Марс започва своя период на ретроградност, който ще продължи до 27 август. Това влияние ще ни освободи от много илюзии, карайки ни да търсим реалните ценности за нас. Пазете се от тенденцията да действате според първичните си импулси, когато трябва да взимате важни решения. Сега емоциите ви са засилени, но трябва да ги използвате за личностните си прозрения и израствания. Не пренебрегвайте здравия си разум и се допитвайте и до неговата преценка за обстоятелствата.

На 28 юни ни очаква Пълнолуние в Козирог, което кара вниманието ни да обхване по-сериозно професионалното ни развитие, кариерата и бъдещите ни цели. Луната ни дава нови сили, които ни карат да харесваме предизвикателствата. Сега трудните задачи, големите усилия ни носят най-голямо удовлетворение. Сега можем да гледаме по-реалистично на успехите и неуспехите си, за да сме наясно какво е необходимо да предприемем като следваща стъпка.
 

Хороскоп

Още от Astro