Следва

Барче с пробиотични култури Livity: Тайната на кайтсърфистите!

Game of Thrones: Кит и Роуз си казаха "Да"

"Игра на тронове" сватбата е вече факт...

Celebrities преди 5 години

... и е точно толкова прекрасна, колкото си я представяхме! През уикенда Кит Харингтън и любимата му Роуз Лесли най-сетне си казаха заветното "Да" и вдигнаха прекрасна, много романтична церемония.




Сватбата се състоя в Шотландия, разбира се, в църквата на река Рейн в Абърдийншър, и на нея присъстваха не само роднините на булката и младоженеца, но и много от колегите от "Игра на тронове", както и други актьори. Да споделят щастливия ден с Кит и Роуз избраха: Емилия Кларк, Мейси Уилямс, Софи Търнър, Питър Динклидж и други звезди от поредицата, която, между другото, предстои да приключи.










Красивата Роуз заложи на сватбена рокля с дантела и дълъг ръкав, като доукраси визията си с деликатен венец на главата и воал. От своя стана Харингтън изглеждаше повече от елегантно в костюм от три части.









След сватбата всички се отправиха към семейния замък на семейство Лесли. Където тържеството продължи до сутринта.


Кит Харингтън и Роуз Лесли се запознаха на снимачната площадка на сериала "Игра на тронове" през 2012 година и екранната им любов се пренесе в истинския живот. Потвърждение за романтичните им отношения обаче излезе едва по-миналата година.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 7 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.