Следва

Леле, колко са пораснали: Близнаците Клуни

Барче с пробиотични култури Livity: Тайната на кайтсърфистите!

Щом температурите се вдигнат над 20 градуса, динамичността на ежедневието ни рязко се покачва.

Food преди 5 години

Не ни свърта на едно място, а и как да ни... грехота е да пропиляваме хубавото време. Затова имаме и нужда от нещо, което да хапнем набързо, в движение и хем да е здравословно, хем да е вкусно, а и да ни даде енергия за целия ден. Искаме го, имаме го!

Лятото официално вече е тук и както казахме желанието да живеем пълноценно, също.  Да се отдадеш на пътуване, каране на сърф или колело, йога на открито или просто релакс край плажа е само малка част от лятното меню със забавления.

За да имаш достатъчно енергия за всички летни планове, на помощ идва Livity – суров бар със суперхрани, занаятчийски суров шоколад от Англия и веган пробиотични култури, защитени с двойна капсула, съдържаща фибри и протеини.



Думата Livity е растафарианско понятие за жизнената енергия, която тече във всички живи същества. Тя приляга идеално и на самото барче, което съдържа прецизна селекция от полезни хранителни вещества, които ти помагат да се чувстваш добре. Рецептата на Livity включва само суперхрани, ядки, шоколадови капки и микс от 4 щама пробиотични култури, които са сред 80-те, одобрени за консумация от Европейския орган по безопасност на храните EFSA. Високотехнологично решение на двойна защитна обвивка успява да задържи пробиотичните култури жизнени, като ги пази от действието на околната среда. Спират се на занаятчийски суров шоколад от Англия, който благодарение на своята по-бавна и щадяща технология на студено приготвяне запазва ензимите и микроелементите, а масово шоколадите в днешно време се третират термично.

Барчето Livity не съдържа преработени суровини, приготвено е без печене, без пържене или друга термична обработка и е лишено от всякакви консерванти и оцветители. Всички съставки са внимателно подбрани, био и органик сертифицирани, съхранявани са при стриктен контрол. Благодарение на трислойна крафт хартия опаковката на бара е напълно водоустойчива и прави хапването на Livity еднакво лесно както в града, така и по време на лятната почивка.

Пътят на Livity започва преди четири години, когато на Красен Кюркчиев му хрумва идеята да създаде лек и вкусен суров бар, от който се чувстваш добре. Идеята се ражда на слънчев сърф спот, а поводът е мечтата на 14-годишния Алекс Бачев да стане професионален кайтсърфист. По това време Алекс е сред най-обещаващите кайтъри в България, готви се за първия си световен шампионат и преди изтощителните тренировки яде шоколади и други junk храни, от които не се чувства комфортно сред вълните. Тогава Красен, тъкмо отворил офис в Ню Йорк и вдъхновен от бума на пробиотиците зад океана, се амбицира да направи суров енергиен бар, от който Алекс да се чувства добре. Младият сърфист е първият, който опитва Livity и открива, че има страхотен вкус, засища го и му дава енергия, без да му тежи, докато кара.

Дебютът на Livity e в Ню Йорки там прави моментален пробив благодарение на пробиотика – истински хит в Голямата ябълка. Вкусът на Livity, пробиотичните култури и опаковката са като магнит, а мисълта, че избираш качествен суров продукт, който е био, веган и страхотен на вкус, е още една причина да се чувстваш добре.

Суровият бар със супер храни въплъщава естествената връзка между душата, тялото и добрата храна. Родил се сред вълните на далечен сърф спот преди четири години, барът чистата жизнената енергия е част от стремежа към свобода на всеки от нас.

Livity се предлага в комбинации от 6 суперхрани: кокос и какао, чиа и какаови зърна,ацерола и касис, вишна и мака, слива и годжи бери, ябълка и цейлонска канела.


До края на юли можеш да поръчаш симпатична дървена щайга с Livity с 20% отстъпка от стандартната цена на livitybar.com, като използваш промо код View20.

More Food