Следва

Случва се! Мюзикълът за принцеса Даяна: Какво знаем засега?

Кими каза НЕ на селфитата

Краят на една ера

Celebrities преди 5 години

За никого не е тайна, че Ким Кардашян е "кралица на селфитата" със завиден брой в огледала, в леглa и навсякъде общо взето. Има толкова снимки, че дори издаде книга с тях, но и това е напът да се промени. Г-жа Уест официално заяви, че оставя любимото си занимание. Шок и потрес за всички нас.

В интервю за предаването "This Morning", тя споделя, че иска да живее повече в настоящето:

"Не си правя селфита вече, не ги харесвам. Не всичко се върти около това просто да се снимаш. Искам да бъда част от истинския живот. Нямам нищо против снимките като цяло, но вече не съм обсебена от телефона си."

Ами, рано или късно, явно всеки получава прозрение за живота. Честно да си признаем, ние сме малко скептични, че Кими наистина ще се откаже, но дали е така, само времето ще покаже... На този етап можем да кажем само едно голямо "Браво!".

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 19 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 20 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.