Следва

Spring 2019 Menswear: Hermes

Американски трилър Spring 2019 Menswear: Balmain

We'e got a thing for bad boys...

Runway преди 5 години

Оливие Рустейн визауализира "перфектния" гардероб и го миксира с класическите за френската къща Balmain елементи, създавайки вълнуваща колекция с премерено и шикозно рок усещане, разиграна между вечните любовници - черното и бялото. Силуетите са изчистени, инкрустациите и декорациите оживляват широките тишърти, перфектно структурираните палта, кожените блейзери и моторджийски якета; металните капси и вериги подчертават дължините и реверите, а тексаските колани - талията.

Застъпване, разлики в дължините и търсен ефект на захабеност, сребристи проблясъци от пайети, позиционирани като броня; вертиклни и хоризонтални линии формират оптически мотиви; звезди и ресни раздвижват хроматическата строгост.

Пореден "Оливие прочит" на всичко класическо, традиционно и емблематично за миналото на Balmain. Цялата колекция в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.