Следва

Кандис издаде името на втория си син

Wait... What?? Децата на Ким живеят в заблуда

Kardashian's daily...

Celebrities преди 5 години

След като вчера ви съобщихме трагичните новини, че Кими се отказва от селфитата, днес продължаваме с шока около г-жа Кардашян-Уест.

Преди няколко дни гордата майка сподели, че децата й нямат представа, че тя е известна, камо ли за нивото й на популярност. Същото важи и за Кание. Макар задните части на Кими да се показват от всеки ъгъл, а имената и на двамата да са по-често срещани и от пътен знак, явно малките Норт, Чикаго и Сейнт тънат в неведение. Колкото и да ни се иска обаче някак не можем да повярваме на това, имайки предвид всички събития, на които сме засичали малките и цялата показност около двамата родители.

Ким споделя, че покрай децата самата тя прекарва по-голямата част от времето си у дома и забравя понякога колко точно известна е всъщност... И на нас ни се ще да я забравим на моменти, но уви...

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.