Следва

Мелания VS. Рания: Коя е по-стилна в нежно розово?

ЗАЩООО? Меган носи oversize обувки?

Give me a reason...

Celebrities преди 5 години

Ако следите изкъсо стила на Меган Маркъл, няма как едно нещо да не ви е направило впечатление относно избора й на обувки. Не знаете? Разгледайте внимателно кадри 1 и 2.



Сега видяхте ли го? Меган има тенденцията да носи обувки, които са един или два номера по-големи. Причината? Ами, и ние това се чудим. Може би не знае собствения си номер? Може би има проблем със смяната от американска на английска номерация? А може би просто има нужда от повече пространство... Само гадаем.

Според таблоиден специалист, тя се уповава на старото правило, че звездите винаги са с поне номер по-големи обувки, за да избегнат рани. Като човек, на когото му се налага да прекарва по-голяма част от деня си на висок ток, краката й често отичат, което води до болки и синини.

Въпреки че обяснението е напълно адекватно, мнението не идва от личния й стилист и не знаем дали това е истинската причина. Знаем само, че Меган е център на внимание и всяка неточност във визията и поведението й е повод за дискусия по цял свят.

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 14 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.