Следва

Flower

Spring 2019 Menswear: Kenzo

...спомен, който можеш да отнесеш навсякъде с теб.

Runway преди 5 години

Новата мъжка колекция за Пролет 2019-та на Kenzo е вдъхновена от различните видове летни ритуали, както и удоволствието от празнуването като цяло. Там където новите хедонисти срещат романтиката, британската лятна естетика и всичко помежду им. Макар и вдъхновението на дизайн дуото да не се чете буквално в дизайните, графичното изобразяване на розата е мотив, който не можем да пропуснем под формата на бродерии и принтове в почти всеки един от дизайните.

Color block комбиниране във визиите, както и много неонови цветове поставят основите на интересната колекция, която сякаш обаче доста се различава от познатия ни Kenzo, а именно впечатляващи в яркостта си принтове и азиатски препратки. Тук на фокус попадат спортните силуети в гореспоменатите неонови цветове, както и преувеличените обеми. Силуетите, заедно с останалите детайли в колекцията добиват по-различно от спортното звучене - дизайните идват със сякаш по-зрял и завършен вид. А самите Умберто Леон и Карол Ким споделят: "Искаме да създадем момент във времето - спомен, който можеш да отнесеш навсякъде с теб."
 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.