Следва

"Колекцията"

Джим Кери се завръща есента в „Смях през сълзи“ Премиерата на сериала е на 10-ти септември в HBO GO

Носителят на Златен Глобус Джим Кери е звездата в новия комедиен сериал „Смях през сълзи“, чиято премиера у нас ще бъде на 10-ти септември в онлайн стрийминг платформата HBO GO...

Movies & TV преди 5 години

Това е първата главна роля в сериал на Кери от две десетилетия насам, която го събира отново с носителя на Оскар – независимия френски режисьор Мишел Гондри. Последно двамата работиха заедно по филма „Блясъкът на чистия ум“.

„Смях през сълзи“ е продукция на на SHOWTIME®, в чийто център е Джеф, известен още като г-н Пикълс (Джим Кери). Джеф е икона в детската телевизия и символ на доброта и мъдрост за впечатлителните малки хора и родителите им, които са израснали с него. Когато семейството на тази любима личност започва да се разпада, Джеф търси спасение в приказка, басня или кукла, която да му помогне да премине през тази криза, която напредва по-бързо от възможностите му да се справи с нея.

„Смях през сълзи“ ни разказва как добър човек в жесток свят се опитва да запази здравия си разум по един забавен, но в същото време сърцераздирателен начин. Вижте трейлъра ТУК.
В сериала участват още номинираните за Оскар, Еми и Златен Глобус - Франк Лангела („Фрост/Никсън“) и Катрин Кийнър (оригинални HBO продукции “Дръзки”, „Бягай!“), и Джуди Гриър („Бракувани“).

В първия сезон ще видим как Джеф започва да се отдръпва от шоуто на г-н Пикълс и продуцента си Себ (Лангела). Себ се опасява, че емоционалното състояние на Джеф може да съсипе бизнеса, който са изградили, и затова започва да подготвя шоуто за живот след главният му герой. В същото време Диъдри (Кийнър), главният творец на куклите, се занимава със собствените си лични и професионални проблеми. Джуди Гриър е в ролята на отчуждената съпруга на Джеф. Част от гостуващите звезди са Джъстин Кърк („Трева“) и Джинджър Гонзага („Ще умра от срам“).

Сценарист и главен изпълнителен продуцент на„Смях през сълзи“ е Дейв Холстайн („Трева“, „Да отгледаш Хоуп“). Освен Холстайн, изпълнителени продуценти са Мишел Гондри, който режисира няколко епизода, включително и пилотния, Кери, Майкъл Агилар, Роберто Бенабиб („Трева“), Джейсън Бейтман („Развитие в застой“) и Джим Гаравент („Лоши думи“).

„Смях през сълзи“ ни превежда през историята на Джеф в 10 епизода от по 30 минути. Очакваме премиерата на 10 септември в HBO GO.
 

More from View Sofia

More Movies & TV