Следва

Уилям & Кейт нарушават традицията за кръщането на принц Луи

„Камчия“ стана столица на художествената гимнастика

В Санаторно-оздравителния комплекс "Камчия" започна Държавното първенство по художествена гимнастика за деца до 10 г. и девойки младша възраст – до 12 г. В него участват 208 грации от 35 отбора в страната, които се състезават ансамблово и индивидуално...

All About Life преди 5 години

Държавното първенство е част от спортния календар на Българската федерация по художествена гимнастика. Главен съдия на турнира е Рада Вражева - член на съдийската комисия на БФХГ и съдия международна категория. Тази година по време на състезанието резултатите се въвеждат електронно, извършва се и видеоконтрол на изиграванията.

Вчера в комплекса приключи и ІV Международен турнир "Морски звезди" и Приз "Меглена Михайлова", в който взеха участие над 100 момичета от 6 до 19-годишна възраст. Участничките, сред които гимнастички от Русия и САЩ, се класираха индивидуално, спрямо годината, в която са родени и уреда, с който играят. Участваха и 14 ансамбъла в различни възрасти. Турнирът се проведе със съдействието на Община Варна, Община Аврен, СОК "Камчия", БФХГ, Министерство на младежта и спорта. Отбелязан бе и 100-годишния юбилей на обединени спортни клубове ЖСК „Спартак Варна“.

Тази година ПРИЗ "Меглена Михайлова" се връчи на Минка Ванкова за дългогодишен принос и утвърждаване на СК „Грация“ на и национални нива. На 17 юни в състезанието по масов спорт "Гимнастрада", което се проведе в „Камчия“, взеха участие 250 деца.

Гимнастичките представят съчетанията си в съвременния многофункционален Спортен комплекс „Камчия“, построен и оборудван по олимпийски стандарти. Той отговаря на изискванията на международните федерации по различните видове спорт. Комплексът включва басейн с олимпийски размери, лекоатлетическа писта и мултифункционално поле с възможност да се преобразува в ледена пързалка, фитнес зали, зала за тенис на маса, медицински помещения, кафе-бар, открито футболно поле и две универсални игрища за баскетбол и волейбол. Многофункционалността на спортния комплекс позволява едновременно да се използва както за ежедневни занятия със спорт, така и за провеждане на международни тренировъчни сборове и състезания.
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 11 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.