Следва

Когато Маркъл пак не направи нещата както трябва

Уилям & Кейт нарушават традицията за кръщането на принц Луи

There we go again...

Celebrities преди 5 години

Клюките упорито носят, че принц Уилям и любимата му Катрин са твърдо решени да нарушат кралската традиция в деня на кръщенето на третото си дете.

На 9-ти юли принц Луи, най-малкият син на херцозите на Кеймбридж, ще бъде официално въведен в христовата вяра. Подготовката за църковния ритуал вече тече с пълна сила, а за начален час е обявено 16:00 часа.


С това уречено време принц Уилям и Катрин прекъсват кралската традиция да назначат провеждането на церемонията за първата половина на деня. Принц Джордж и принцеса Шарлот бяха кръстени сутринта, но очевидно това няма да се случи с по-малкия им брат, чийто ритуал ще се проведе следобед и ще продължи около 40 минути.

Кръщението ще се състой точно, когато принц Луис навърши 11 седмици. И това ще бъде първата поява на бебето пред обществото след дълга пауза: преди това той беше видян само веднъж - в деня на раждането му.

Ритуалът на невръстния кралски наследник ще се проведе в Кралския параклис на двореца "Св.Джеймс", където е покръстен и принц Джордж.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 9 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.