Следва

Офис на открито: "Лабиринт" из ONE Monev Gallery

Когато Маркъл пак не направи нещата както трябва

Rebel girl vol.9438793784309

Celebrities преди 5 години

Вече отдавна ни стана ясно, че Меган Маръкл, подобно на покойната лейди Ди, няма ама абсолютно никакво намерение да спазва кралските традиции и не писани закони.

То не бяха голи рамене, липса на чорапогащник, сватбена халка и какво ли още не... Ето, че и за поредния си важен кралски ангажимент херцогинята на Съсекс отново показа твърдия си бунтарски характер.


Заедно със съпруга си принц Хари Меган се присъедини към кралица Елизабет II на среща с участниците в програмата Queens Young Leaders в Бъкингамския дворец.

До тук всичко добре: Тя облечена в божествена рокля на Prada, с лек грим и небрежни къдрици. Стигаме, обаче, до кадъра, в който Меган е седнала за официална снимка с принц Хари и кралицата.


Абсолютно напук на правилата Маркъл е скръстила краката си и ги е поставила леко настрани - нещо, което не е присъщо за дамите от кралския двор, тъй като е прието те да седнат с прилежно затворени крака сочещи напред /както самата кралица Елизабет е направила/

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 21 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.