Следва

Resort 2019: Antonio Berardi

Resort 2019: Stella McCartney

null

Runway преди 5 години

За първи път от четири години насам Stella McCartney представя своя колекция в италианската столица и то по време на мъжката Седмица на модата. Колекцията е презентирана с кокетно коктейлно парти естествено през кръг от подбрани гости. Колекцията съчетава разпознаваемия за бранда стил, прекаран през леко мъжкарска призма, опонираща на нежните дантелени елементи и декоративни принтове. Цветовата гама е интересна смесица от романтични нюд нюанси и розови, сини и пясъчни пастелни цветове. Цялата колекцията, разбира се, е в границите на устойчивата концепция на Стела и еко френдли настроението на дизайнерите.

Не се наблюдава особена дързост в аксесоарите, което е типично за бранда, но огромно впечателние правят така актулните PVC обувки, които виждаме навсякъде този сезон, а вече и завършващи визиите на Резорт колекцията на бртанката.

Всичко модели може да видите в галерията горе>>>, а любопитното видео, разкриващо задкулисното изживяване на лятното коктейлно парти по повод представянето на колекция, оставяме на ваше разположение ТУК>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.