Resort 2019: Stella McCartney

За първи път от четири години насам Stella McCartney представя своя колекция в италианската столица и то по време на мъжката Седмица на модата. Колекцията е презентирана с кокетно коктейлно парти естествено през кръг от подбрани гости. Колекцията съчетава разпознаваемия за бранда стил, прекаран през леко мъжкарска призма, опонираща на нежните дантелени елементи и декоративни принтове. Цветовата гама е интересна смесица от романтични нюд нюанси и розови, сини и пясъчни пастелни цветове. Цялата колекцията, разбира се, е в границите на устойчивата концепция на Стела и еко френдли настроението на дизайнерите.

Не се наблюдава особена дързост в аксесоарите, което е типично за бранда, но огромно впечателние правят така актулните PVC обувки, които виждаме навсякъде този сезон, а вече и завършващи визиите на Резорт колекцията на бртанката.

Всичко модели може да видите в галерията горе>>>, а любопитното видео, разкриващо задкулисното изживяване на лятното коктейлно парти по повод представянето на колекция, оставяме на ваше разположение ТУК>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia