Следва

The Mini Backpack

Всички носят: Realisation par

90-тарска слип пола...

All fashion преди 5 години

Култовият австралийски бранд Realisation par попада сред най-честите избори на модните момичета напоследък. Марката нашумя особено много от изминалото лято насам, благодарение на кокетните си момичешки рокли с подчертан френски привкус, тук разбирайте червено, polka dot мотиви и деликатни къдри. За сезон Пролет/Лято 2018-та обаче хитовият продукт, излязъл от ръцете на креативния екип на Realisation par е миди пола. Изработена е от коприна и идва с интересен леопардов принт, а цената й е 130 паунда.

Полата е изцяло изчерпана на сайта на бранда заради огромната обсесия по нея в социалните мрежи. Фешънисти от различно естество и различни краища на света сякаш се надпреварват да се снимат с нея, както и съответно да покажат по-интересен маниер за носенето й. Подчертаваме, че второто не е никак трудно да се случи, именно защото моделът е изключително благоприятен за носене. Макар и с леопардов принт, дизайнът е всъщност доста непретенциозен и се комбинира еднакво добре както с деликатен топ, така и с мъжки тишърт, блейзър, сандали, кецове, но и още боти.

В сайта на Realisation моделът е описан като "лесна за носене 90-тарска слип пола с подчертана дива страна", а ново зареждане се очаква съвсем скоро - в началото на месец юли. А дотогава разглеждаме с любопитство стайлинг предложенията, подбрани тук>>

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.