Следва

Синът на Джони и Ванеса със сериозни здравословни проблеми?

5 години по-късно: Кейти & Джейми се разделиха

It's over...
 

Celebrities преди 5 години

Въпреки че абсолютно никога Кейти Холмс и Джейми Фокс не са обявявали официално романтичните си отношения, то връзката им бе обществена тайна, както се казва.

Уви, обаче, клюките упорито носят, че актрисата и колегата й, които имат вземане даване от около 5 години, са прекратили всичко помежду си.

Въпреки че двамата била готови да се оженят и дори вече грандиозната церемония в Париж, за която са похарчени близо 300 хиляди долара, била планирана ОТ–ДО.

"Кейти сложи край всичко, а Джейми е наистина съсипан", издава близък до 39-годишната Холмс и 50-годишния Фокс.

Една от главните причини за раздялата на двойката бил фактът, че актьорът нямал абсолютно никакво желание с Кейти най-сетне да признаят публично за отношенията си.

"До сега тя не можеше да показва никакви интимни отношения с мъж заради предбрачния договор, които подписа с бившия си Том Круз преди години, но той вече изтече и Кейти е твърдо решена да започне абсолютно на чисто", издава запознатият.

Е, очевидно Холмс ще трябва да си търси и НОВ мъж...

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 12 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.