Следва

Офис на открито: Garden longue

Синът на Джони и Ванеса със сериозни здравословни проблеми?

Family first...

Celebrities преди 5 години

Преди няколко дни именитият режисьор Ян Гонзалес шокира филмовите среди като издаде притеснителна новина по време на премиерата на новата си лента.

"В момента Ванеса Паради не може да се присъедини към екипа, тъй като синът й има сериозни здравословни проблеми", разясни на феновете режисьорът.

За момента все още не е ясно с какво се бори 16-годишният син на актрисата и Джони Деп, тъй като за живота му се знае изключително малко.

Джак е плод на любовта между Паради и Деп, които живяха заедно в продължение на 14 години, но през 2012-та година решиха да приключат романтичните си отношенията. Тийнейджърът има 19-годишна сестра - Лили-Роуз, която буквално се къпе е в слава и подписва моден договор след моден договор.


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 3 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.