Следва

Wild wild west: Ирина за френския Elle

Double Trouble: Summertime

... and the livin' is easy

All fashion преди 5 години

Въпреки че навън е потоп и не се очертава да спре да вали близкото бъдеще в цяла България, ние таим доза надежда за слънце. А дори и да останем разочаровани, предпочитаме това да се случи на морето. На плажа с шума на вълните. Затова и пренебрегваме всички фактори и стягаме багажа за July Morning. Искаме да избягаме от града поне за малко, ден-два стигат, а дори и да вали, то щом е на брега, ще го преживеем. Независимо налегналите облаци, багажът за морето включа две задължителни неща - бански и слънчеви очила. Останалото не е важно. Първото го имаме, в няколко варианта. Второто също, но искаме още.

Първият ни избор е с марка Gucci. Авиаторски, с брокат и двойна рамка. Изчистен basic модел, но с предостатъчен акцент, за да ги различава от останалите. Цената е типична за Gucci - 300 евро. Готови сме да ги дадем.

Имаме и втора алтернатива. По-изчистена и по-достъпна. Без брокат е, но отново с двойна рамка. Цената е далеч по-разумна, с намалението 15.99 лв., подходяща за тези от нас, които са от кръжока "пречат ми ръцете" и често губят очила. А и можем да ги намерим в най-близкия магазин на ZARA, без да чакаме доставка. 

А да си признаем честно, бихме взели и двата. Така де, колкото повече, толкова повече... 

More All fashion