Следва

We love: Ретро холивудските мачовци Брад и Лео

Офис на открито: Garden longue

Cheers!

All About Life преди 5 години

Както и вчера обяснихме: Хубавото /почти/ време навън и високотехнологичната компания на таблета на Huawei са перфектното комбо, което ни предизвиква да напуснем офиса!

След божествения "Лабиринт" на Едурард Грейнджър в ONE Monev Gallery се отбиваме в hot spot-a на столицата. Grand Hotel Sofia, който този път ни изкушава с opening коктейл парти на Garden longue-а си.


Времето не е с нас, но пък настроението и сладките приказки са. Потъваме в провансалски привкус, въпреки това още с първата глътка коктейл с българска роза се връщаме обратно. Барманите на Grand Hotel Sofia знаят как да ни изкушат.

Наслаждаваме се на градски джаз... Пссст... цяло лято градината на това луксозно местенце в сърцето на София обещава да ни изненадва с интересни събития: музика на живо, Stand-up comedy вечери, а днес /28-ми юни/ и с Пощенска кутия за приказки.






Be there... we will!




 Huawei MediaPad M5 е новият ни любим високотехнологичен любовник, който превръща всичко в истински вълнуващо преживяване. Благодарение на 10,8-инчовият му 2,5D извит екран вече не се притесняваме, че ще изпуснем дори и най-малкия детайл, а 2K резолюция за кристална картина ни подарява истинско незабравимо мултимедийно изживяване. Създаден за мултитаскинг Huawei MediaPad M5 обещава, че никога не е било по-лесно да правиш няколко неща на един екран – сърфираш в интернет, докато гледаш видео, проверяваш си пощата и вoдиш бележки по едно и също време. Всичко това е възможно благодарение на процесорът Kirin 960 и EMUI 8.0 в комбинация с Android Oreo.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.