Следва

Аксиния отново гола и на корица

Човешки истории

Всеки има своята история. Истории, които ви отвеждат в приказно селце в Индия, поканват ви на разходка из улиците...

Events преди 14 години

Сдружение „Позор”  представя на 16 септември (сряда) от 19.30 ч. в Червена зала в рамките на Програма „Късо съединение”.

Човешки истории (pежисьори: Валтер Салес, Марина Абрамович, Сергей Бодров, Апичатпонг Вирасатекул, Ясмила Збанич, Хани Абу-Асад, Мурали Наир, Абдерахман Сисако; сценаристи: Габриел Гарсия Маркес, Халед Хосейни, Роберто Савиано, Елфриде Йелинек, Тони Морисън, Асия Джебар, 2008, Франция/Италия/Русия/Бразилия, 88 мин.)

Всеки има своята история. Истории, които ви отвеждат в приказно селце в Индия, поканват ви на разходка из улиците на Техеран с две малки красавици, които искат да са като какичките от рекламите на Запад и ви правят свидетели на абсурдна ситуация на израелската граница, където едно магаре без проблем минава граничната линия. Истории, които ви карат от сърце да се смеете на опитите на три хлапета да заснемат филм с охранителна камера и да съчувствате на двойка руснаци, които се сблъскват с бюрокрацията в руските държавни институции.

На английски език, с български субтитри.

Вход: 6/4 лв.


 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 месец

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.