Месечен ХОРОСКОП - Юли 2018

Astro преди 5 години

Навлизаме в месец юли, който е воден от знака на Рака. Както знаем, Ракът е емоционален знак, а покровителствайки юли месец, той очертава и пътя на периода като силно емоционален. Сега чувствата ни ще оказват по-голямо влияние върху избора ни. Те са тези, които ще определят живота ни. При някои зодиакални знаци това няма да донесе толкова позитиви, колкото при други. Затова много от нас ще трябва да се борят с емоциите си, търсейки здравия си разум, за да може да се предотвратят грешки в действия, изискващи по-обективен и критичен поглед. За други знаци обаче този месец ще бъде буквално проглеждане и осъзнаване на истини, които ще им помогнат да се освободят от много тежък товар, започвайки наново в много отношения в живота си.
Тъй като чувствата и усещанията сега са по-изострени, периодът благоприятства равносметките и обмислянето на важни въпроси. Именно нашите чувства засилват интуицията ни на максимум, а тя има какво да ни каже. Съчетавайки този силен аспект с размисъл, можем да постигнем много. Важно е да се запитаме как се чувстваме за тези или онези хора, за работата си, за текущото си положение, социален кръг и занимания. Може да не останем доволни от отговорите, но това ще ни подтикне да търсим целта, която ще ни удовлетвори. Юли месец със сигурност влече със себе си усъвършенстването, амбицията, стремежите.

Ако в някои отношения ще се налага да контролираме ирационалното у нас, за да мислим трезво, то в други трябва да се доверим тъкмо на най-дълбоките си чувства. Това се отнася до моментите, за които няма как да се даде рационален отговор, но за които нашето вътрешно Аз говори силно и ясно. Така посоката става ясна, отговорите - категорични.

Меркурий навлиза в знака на Лъва от 29-ти юни и ще остане там до 6-ти септември, поставяйки фокуса върху новата информация, любознателността, върху забавленията, личните интереси, както и върху отношенията в семейството. Това е период, в който всичко, което благоприятства личностното ни развитие, е прието с отворени обятия. Информацията, която ще блика отвсякъде, ще подпомага разбирането на индивидуалните ни нужди, а умът ни ще утвърждава най-автентичното у нас. Меркурий в Лъв ще направи самоизразяването ни по-лесно, а там, където комуникацията е най-важна, ще се чувстваме по-комфортно и уверено.
 

Хороскоп

Още от Astro