Resort 2019: Isabel Marant

Resort 2019: Isabel Marant

По-голямата част от новата резорт колекция на Изабел Маран за едноименния й бранд е съставена от неподвластни на тенденциите елементи, които могат да намерят приложение във всеки един дамски гардероб.

А самата дизайнерка заявява следното: "Намираме се в една вечна история без край. Затова и дрехите ми са лесни за съчетаване, а и не само, носят удоволствие. "

Розовото рипсено кадифе се откроява като абсолютен акцент в колекцията и бива съчетавано във все така актуалната комбинация с червено, както и още с други сочни и наситени тонове като оранжево, червено, лилаво и изумрудено.

Освен уютните пуловери, впечатление правят още женствените принтове и деликатни къдри, както и точната доза tomboy вдъхновение, така любима на дизайнерката и така разпознаваема в творчеството й. Последното се превежда под формата на няколко на брой чифта развлечени джинси и много добри оувърсайзд костюми.

Не можем да подминем и ненатрапчивите каубой препратки, тук присъстващи като ресни по велуреното яке и множество капси по кожените колани...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia