Следва

Resort 2019: Petar Petrov

Какво носи Редакцията: Rainy Days

Pink on pink on pink...

All fashion преди 5 години

Колкото й да мрънкам, едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали е, че цялата ми проклета същност се побира в скромните 1.61-2-3 см. (1.65 по лична карта). Иначе казано, сравнително дребна съм, макар да съм устата за 1.70, минимум. Но прекрасният ми характер не е фокусът тук. Мисълта ми е, че при тези скромни размери, мога да нося токове на воля. Колкото си искам и колкото по-високи, толкова по-добре. Точно като днес.

С годините спрях да се възприемам с кецове и чифтовете, които притежавам все повече намаляват. За сметка на тях, токовете растат с бясна скорост, и тук идва едно голямо НО - обожавам да ходя пеша, а 4-те км. от нас до офиса са смъртоносни на 10 см., затова се възползвам от дъждовното време, придружено с таксита, за да си изкарам обувките наяве.

Една от фаворитните ми комбинации е вечната jeans & heels и през последната седмица усилено наблягам на нея. За да не е прекалено строго, предпочитам леко скъсани дънки, подходящи за юни месец в комбо с копринен потник и сатенено манто за финал.

Концепцията ми за аутфита е pink on pink и чантата ми е третият нюанс на розовото, който завършва визията. Като цяло не съм фен на многото аксесоари и обикновено са оскъдни - в случая две гривни, от които едната никога не слиза от ръката ми.

Последният детайл е чадърът, който откраднах за снимките от една колежка, тъй като моят си почива лежерно вкъщи, без да изпълнява каквито и да било функции... Забравям го трети ден.

А и за малко да забравя, без слънчеви очила не излизам.

Well, that's all. Скромно, но от сърце, а и съм доволна от резултата. От размерите ми също.

More All fashion