Resort 2019: Mugler

Resort 2019: Mugler

"Обичам когато момчето е толкова красиво..."
 

Наскоро назначеният като главен дизайнер към Mugler Кейси Кадуолъдър представя новата резорт колекция за 2019-та и първа такава за него през доста по-различна от познатата ни гледна точка. Новият Mugler е очевидно по-стрийт ориентиран от когато и да е било преди и като че ли допирни точки с естетиката на неговия предшественик Давид Кома няма. При грузинския дизайнер силните силуети и строгата женственост бяха издигнати на пиедестал, а резултат бе посрещан винаги горещо и с овации.

Кадуолъдър от друга страна ни представя една доста по-омекотена версия на Mugler, където на фокус застава размиването между женския и мъжкия пол: "Обичам когато момчето е толкова красиво, колкото момичето, както и обратното." Затова и една голяма част от дизайните са унисекс, а свързващата линия помежду им е изкривената на места симетрия. Структури, наподобяващи корсети по якетата от найлон, памучните топове без ръкав и с пеплум детайл, както и разнищените джинси са все акценти, които заслужават да се отбележат.

Що се отнася до по-женствените и подчертано вечерни предложения, то там централно място заемат двата дизайна, изработени почти изцяло от драматични ресни. Първа идва макси роклята в жълти, розови и лилави ресни, чиято обща дължина надхвърля 900 метра, а финалът е поднесен с помощта на величествения блейзър-рокля, изцяло в черно, със силен силует в раменете и категорична дължина...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia