Следва

Официално е! Черил и Лиъм се разделиха

Безсънни нощи за Криско

Публиката скандира 10 минути името на Криско в Пловдив...

All About Life преди 5 години

Изпълнителите на любимото лятно музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour създадоха повече от 360 минути незабравими изживявания пред повече от 50 000 зрители. Именно такъв старт дадоха Криско, Pavell & Venci Venc’, СкандаУ, Михаела Маринова, DARA, Балет NOVA, DJ Doncho, Ballan, Михаела Филева и TITA, минавайки през Горна Оряховица, Пловдив и Велико Търново.

Следващите дати са в Русе на 8 юли, Варна на 11-и и Бургас на 14-и, а дотогава всеки се е отдал на заслужена почивка или вмества ангажиментите си в промеждутъка.

Любимият на всички рапър – Криско, признава, че макар повечето хора да свързват лятото с почивка и отмора, за него това е най-напрегнатият сезон. Той издаде, че към момента работи по два негови проекта, един на TITA, както и мениджмънта на изпълнителите в продуцентската му къща. Това по никакъв начин не се отразява на участията му в любимото лятно музикално турне, въпреки многото безсънни нощи.

Доказателството за това е реакцията на публиката при всяко негово качване на сцената. „Най-позитивната емоция, която няма да изчезне от съзнанието ми скоро“ – така коментира Криско при срещата си с феновете на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Именно неговите изпълнения карат публиката да прекъсва песните му, за да скандира за десет непрекъснати минути името му.

Повече информация можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria
 

More from View Sofia

More All About Life