Следва

ЧРД, лейди Ди: 22 иконични фотоса на Принцесата на народа

Официално е! Черил и Лиъм се разделиха

It's over...

Celebrities преди 5 години

Черил Коул и Лиъм Пейн официално обявиха раздялата си. 35-годишната певица и 24-годишният изпълнител, от когото има и дете, вече не са двойка.

Слуховете за проблемите между Коул и Пейн се появиха още миналата зима, но тогава двамата категорично ги отрекоха. Очевидно обаче в отношенията им не всичко е вървяло по вода и краят е вече факт.

"Изключително сме тъжи да ви съобщим, че тръгваме по различни пътища. За нас това беше трудно решение, защото все още много се обичаме като семейство. Синът ни Беър е светът ни и искаме да ви помолим за респект към личното пространство, докато се опитваме да свикнем с новите обстоятелства", гласи публикуваното от Черил и Лиъм в социалните мрежи.

Черил Коул и Лиъм Пейн, който бе част от бой бандата One Direction, се срещат през 2008 година по време на X Factor, където той се явява на кастинг, когато е едва на 14 години. Официално започват връзка през 2016-та година, малко след развода на Черил с Жан-Бернард Фернандес-Версини, а първородният им син Беър се появи на бял свят през пролетта на миналата година.

През март тази година в интервю за луксозно печатно издание Пейн призна, че с любимата му имат известни проблеми. Явно двойката не е успяла да изглади несъгласията и различията си и е взела решение да се раздели.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 19 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.