Следва

На 45: Ванеса Паради се омъжи за първи път!

We love: Лежерният уикенд стил на Меган

Не може само Givenchy...

Celebrities преди 5 години

Уикендът на Меган Маркъл определено бе от интересен, по-интересен. Новата херцогиня на Съсекс отново бе ангажирана с благотворителни кралски събития, но този път далеч по-лежерни.


Меган се появи по време на поло мач, като очарова присъстващите с доста летен и небрежно-шикозен стил.

За да гледа играта на съпруга си принц Хари, в събота, херцогинята заложи на лятна рокля с лейбъл Shoshanna, с елегантна яка и коланче около талията. Визията си Меган завърши с ниски сандали с връзки и сламена шапка.

Ден по-късно Маркъл отново бе с лятната си шапка, но напълно съвършен аутфит. Отново, за да наблюдава спортните умения на любимия си брюнетката избра бяла oversize риза с лейбъл J.Crew и черни тесни панталони на Everlane в комбо с клъч и обувки от Chanel.


С две думи: Меган си се върна обратно към her style roots! А ние сме повече от доволни, защото този небрежен стил, постигнат сякаш с едно щракване на пръстите, ужасно много ни допада!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 11 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.