Следва

Resort 2019: Miu Miu

Double Trouble: Червена идилия

<3

All fashion преди 5 години

Днешният ни Double Trouble е насочен към намаленията. Изборът ни вече е оскъден, защото времето тече, а артикулите свършват със скоростта на светлината. Подбираме внимантелно и според останалите размери. На вълна червено сме, колкото по-ярко, толкова по-добре. Избираме две поли. Цветът е почти идентичен, кройката също. Разликите са минимални, а най-голямата в материята. Е, разбира се, прилежащо на рубриката, има известни различия в марките и цената. Ready. Steady. GO!

Номер едно е на любимата ни Виктория Бекъм. Асиметрична дължина, в леко доматено червено и симпатична лека цепка. А добрата новина е, че е намалена на 70% или иначе казано от 930 евро на скромните 279 евро - 528 лв. Намираме я тук!

№ 2 е от ZARA. Отново асиметрична, но без цепката. Цветът е по-тъмен, а материята полиестер и еластан. Ясно е, че като цяло нямаме кой знае какви очаквания от ZARA, но пък цената е 15.99 лв. с намалението. В бюджета ни е. HERE!

 

Анкета

Коя червена красавица избирате?

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 1 седмица

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour