Следва

Le Citron

Resort 2019: Miu Miu

Color/full

Runway преди 5 години

Пренаситеното откъм знаменитости дефиле на Miu Miu носи послание за спонтанност, което освен в особено интересния начин на стилизиране на дрехите, се тълкува още и в кастинга на моделите.

Ума Търман, Клои Севини, Джейми Кинг, Гуендолин Кристи и още други известни имената от сферата на киното влизат в ролята на модели за резортната колекция на италианския бранд за 2019-та, а интересното тук е маниерът им на включване в дефилето. Едва два дни преди него екипът зад Miu Miu решава всъщност да включи знаменитостите, а съответната прекрасна, но все пак много спонтанна покана, бива горещо прегърната от всички.

Както споменахме горе, идеята за спонтанност се тълкува и в превъзходните дрехи на госпожа Прада. Копринени пижами и изкусни слип рокли с инкрустации, върху които небрежно са наметнати оувърсайзд плетива жилетки и пуловери; пухкави пантофки в ярки цветове, както и изобилие от принтове в съчетания, които на първи поглед си противоречат.

Впечатление правят още athleisure елементите, облечени върху спортни такива като изрязани топове и пъстри шорти. Спортните елементи като цяло заемат широк дял от колекцията, но не под формата на акцент акцент, а по-скоро като част от изключителното цяло...

Всичко - в галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.