Следва

Throwback: #pinspo

Beauty Starter: Приянка Чопра и all natural мамините бюти тайни

Бюти ритуалът на актрисата съдържа толкова много натурални продукти, че няма да имате търпение да го изпробвате!...
 

Celebrity beauty преди 5 години

Индийската актриса, филантроп и филмов продуцент Приянка Чопра разчита не само на екзотичните си корени и благодатни гени за перфектната си бюти визия, но и на нестандартната си, а и много простичка бюти рутина. На кого трябва да благодари за нея? Изглежда на същия човек, на когото дължи и гените си, а именно майка й Маду. Пред Harper's Bazaar Приянка разкрива за отдадеността си към бюти режима, детайли за абсолютно целия ритуал, както и, че и отнема доста дълго време, за да си го наложи като абсолютен навик (дори в 4 сутринта).

Очевидно, взискателните грижи към кожата, са обяснението за естествения блясък на актрисата независимо дали посещава поредния red carpet ивент, или пък скорошната кралска сватба, а ние все повече и повече искаме да се доберем до тайната на свежия и запазен вид на кожата й и да разберем защо и нашите майки не са ни просветлили по този начин в грижата за кожата досега?! За щастие от Harper's Bazaar успяват да изкопчат от Приянка и майка й Маду няколко от тайните семейни ритуали, от които ние се възползваме веднага.

Чопра разкрива, че до 20-годишна възраст страда от ниското си самочувствие и липсата на самоувереност, които са и част от най-големите тийнейджърски проблеми. "Много се притеснявах от начина, по който изглеждам. Не се чувствах красива", добавя тя. Очевидно този период преминава и към момента актрисата се радва на огромна слава именно поради екзотичните си черти, разпознаваема визия и разбира се, актьорския талант. Колкото и да расте славата й, Приянка признава, че едно нещо в живота й не се променя и с него разкрива първата и бюти тайна - органичното кокосовото масло. Майка и дъщеря се кълнат в магическите свойства на маслото, като ни съветват да се използва както за дълбоко почистване на кожата, така и за премахване на грим, оставяйки го за няколко минути върху лицето, след което задължително трябва да бъде деликатно премахнато с навлажнена хавлиена кърпа. "Този метод ексфолира, почиства и хидратира едновременно."

Майката на актрисата споределя и тайна семейна рецепта за домашна маска, която е не само ефикасна, но и изключително лесна за приготвяне, тъй като най-вероятно вече имаме продуктите под ръка в кухнята. За тази специална маска Маду използва супена лъжица пълнозърнесто брашно, щипка куркума, няколко капки сок от лайм, суперна лъжица пълномаслен йогурт (ние естевтено може да използваме българското кисело мляко, което има дори по-блгодатен ефект върху кожата) и малко розова вода. След като сместа стане хомогенна, я нанасяме върху кожата и оставяме за около 15 минути. След като те изтечат, Маду и Приянка ни съветват да я втрием кожата си за още по-добър ексофилиращ ефект и да я отмием с хладка вода.

В семейството се предава и таен трик срещи сухи устни, за който ще сте благодарни цял живот - от дете Маду знае, че най-голямото спасение срещу сухи и напукани устни е разтриването със смес от розова вода и захар. Сериозно...тази жена просто знае ВСИЧКО!

Това са бюти тайните, които дуото разкрива пред Harper's Bazaar, но не можем да се оплачем, защото информацията си я бива! Приянка казва, че разкрасителният й режим е константа - каквото и да прави, където и да бъде, независимо от обстоятелствата, той се изпълнява като закон. "Подхождам много стриктно към режима си. Каквото и да се случва в живота ми, не си лягам без да измия и хидратирам кожата си - дори когато е 4 сутринта. Вече е вкоренено в мен."

Ако не сте дочели статията докрай, а вече сте напът към най-близката аптека за кокосово масло и розова вода, няма да ви се разсърдим - обещаваме!

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя