Следва

We love: Селена за Coach

Кой е любимият нискобюджетен аксесоар на Меган?

We want it...

All fashion преди 5 години

Разбрахме, че е голям фен на Givenchy, но без кой аксесоар не може да диша Меган Маркъл?

След като се присъедини към кралското семейство, екс актрисата стана голям фен на шапката. Елегантен и шик - този аксесоар е задължителна част от гардероба на една дама в аристократичните кръгове, особено когато става въпрос за официални събития.

Пределно наясно сме, че Меган има гардероб на стойност милиони долари и очевидно може да се възползва от позицията си на херцогиня, пременявайки се всеки ден с различни и доста скъпи луксозни дрехи.

Редовно, обаче, Маркъл допълва визиите си с бюджетни аксесоари, без които буквално не може да диша. Точно като тази бяла плетена шапка Madewell х Biltmore.


Херцогинята на Съсекс буквално не се разделя с този аксесоар и вече го видяхме "вплетен" в няколко от доста лежерните й симпатични летни визии. Да не кажем даже, че шапката пътува повече и от самите нас.






Искаме я, преди да е sold out, надяваме се, защото както на Меган, така и на нас тази "бяла красавица" може да ни помогне срещу горещите слънчеви лъчи, а кой знае - и срещу досадните папараци! Тактично споменаваме, че готиният аксесоар с лейбъл Madewell х Biltmore е скромните 58 долара.


More All fashion