Следва

Цитирай ме: Елън Дедженеръс или Изкуството да бъдеш себе си

Тренировки на сухо: Какво ще правим без Лизи?

Long Live the Queen

Celebrities преди 5 години

Преди дни стана ясно, че правителството на Великобритания е провело тайно обучение за първи път в историята си, съсредоточено около 10-дневна репетиция в случай на смърт на Кралицата. Упражнението по национален печал, наречено още Castle Dove, е уважено от всички министри и други длъжности на високи постове, а основната тема са действията D+1, или иначе казано какво се прави в деня след смъртта на монарха.

Според информацията, изтекла в британските вестници, министърът Дейвид Лидингтън стои в основата на срещата, а една от засегнатите теми е кога министър-председателят трябва да стартира публичните изявления.

Въпросната репетиция не е породена от конкретни опасения за здравето на Елизабет II, но и не звучи като нещо съвсем необяснимо, имайки предвид напредналата възраст на кралицата. Официален коментар по темата все още няма, но скандалът е на лице и развитие тепърва се очаква да има...

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 дни

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 2 дни

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.