Следва

Chanel Girl: Пенелопе е новата!

Fall 2018 Couture: Christian Dior

Централна роля в колекцията висша мода за Есен 2018-та на Мария Грация Кюри за Dior заема неоспоримото майсторство що се отнася до кройка, шев и впечатление със силен послевкус.

Runway преди 5 години

Величествени и с много достойнство във всеки един детайл, изобилието от миди и макси рокли на Кюри се характеризира със скулптурирани обеми, изрядни плисета и сложни конструкции, които правят разликата между конфекция и висша мода неоспорима.

Палитрата запазва започнатия спокоен и безкрайно елегантен тон и се разпростира измежду неутралния нюд във всичките му нюанси, както и още тъмносиньо, розово, сиво и маслено зелено. Обраният маниер се наблюдава още и в подбора на платове - матиран дюшес сатен, тежко падащ креп, вълна, върху които обаче се наблюдава сложна и усилена ръчна работа - макраме, бродерии с мъниста и панделки.

"Висшата мода не е нещо очевидно, тя остава скрита. Ако отидеш до ателието значи искаш да се погрижиш за себе си и съответно някой да поеме грижата за теб. Имаме възможността да работим с различна дефиниция за понятието време, а това е богатство. Изкусното майсторство е дълъг и сложен процес, то е още мечта за бъдещето." Кюри добавя още, че дрехите й отразяват една ексклузивна връзка, която се различава категорично от забързаността и света на социалните медии...

Разглеждаме в галерията горе>>>




 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.