Стил урок на седмицата: Колиета, колиета

Стил урок на седмицата: Колиета, колиета

One more, please...

Колиетата с мидички и всякакви форми на ракообразни присъстват усилено сред мини трендовете на Лято 2018-та. Признаваме, че вече идеята за едно такова бижу никак не ни се струва чудата, а напротив, даже страхотна. Затова и решаваме да посветим днешния стил урок на забавния аксесоар, все така в морската тематика, която ни вълнува вече цяла седмица, а и е също така взаимстван по идея от модния урок от миналата седмица - наслагване на колиета.

Една от посоките, с които е редно да се съобразим при носене на аксесоара, е материалът. Пластмасата, както и всеки друг евтин на вид материал е препоръчително да се избягва, вместо тях се ориентираме към истински черупки и метали, които стоят страхотно на хваналата загар кожа.

Мидичките и всичките им производни се включват в модния сезон тъкмо навреме, защото кореспондират прекрасно с гореспоменатия стил урок от миналата седмица, а именно наслагване на много и различни колиета наведнъж. Що се отнася до маниера им на носене, то те стоят еднакво добре както на плажа с бански с къдри и голяма сламена шапка, така и още с изчистена бяла риза или фриволен топ с дантела.

Още вдъхновение по темата черпим и от страхотните подбрани кадри, всички от които, разглеждаме тук>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.