Следва

Лятната fashion "грешка", която всички правят НАРОЧНО!

Стил урок на седмицата: Колиета, колиета

One more, please...

All fashion преди 5 години

Колиетата с мидички и всякакви форми на ракообразни присъстват усилено сред мини трендовете на Лято 2018-та. Признаваме, че вече идеята за едно такова бижу никак не ни се струва чудата, а напротив, даже страхотна. Затова и решаваме да посветим днешния стил урок на забавния аксесоар, все така в морската тематика, която ни вълнува вече цяла седмица, а и е също така взаимстван по идея от модния урок от миналата седмица - наслагване на колиета.

Една от посоките, с които е редно да се съобразим при носене на аксесоара, е материалът. Пластмасата, както и всеки друг евтин на вид материал е препоръчително да се избягва, вместо тях се ориентираме към истински черупки и метали, които стоят страхотно на хваналата загар кожа.

Мидичките и всичките им производни се включват в модния сезон тъкмо навреме, защото кореспондират прекрасно с гореспоменатия стил урок от миналата седмица, а именно наслагване на много и различни колиета наведнъж. Що се отнася до маниера им на носене, то те стоят еднакво добре както на плажа с бански с къдри и голяма сламена шапка, така и още с изчистена бяла риза или фриволен топ с дантела.

Още вдъхновение по темата черпим и от страхотните подбрани кадри, всички от които, разглеждаме тук>>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.